Mulțumim pentru aplicație

Ai fost înregistrat în baza noastră de date

Evaluăm informațiile primite și revenim cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp. Pănă atunci, ne-am bucura să dai like 👍 paginii noastre de facebook și follow ✅ contului de instagram pentru a te asigura că ești în permanență la curent cu noile joburi pe care le publicăm și concursurile periodice pe care le facem pentru a crește această comunitate.

Cine suntem

Cu o experiență de peste 18 ani, Fieldstar este intersecția pentru ceea ce înseamnă retail, FMCG, brand experience, consumer engagement. Mecanismele de abordare sunt într-o dinamică zilnică, aşadar fiecare dintre noi este constant informat despre cele mai noi tendinţe din marketing şi managementul unui produs/serviciu. 

Portofoliul nostru depăşeste 40 de clienţi pentru care promovăm peste 100 de branduri internaţionale şi te asigurăm că experiența cumulată în cadrul Fieldstar te va ajuta să te dezvolți spre o carieră de succes în vânzări.  

Activăm în locaţii premium şi participăm la cele mai exclusiviste evenimente, iar tu vei avea accesul garantat! Jobul ideal există chiar aici! Fieldstar va fi compania în care abilitățile tale de comunicare şi persuasiune sunt modelate spre succes.

#STANDOUT

#PRECISION